Viime postauksesta näkyy olevan seitsemän kuukautta.

Voisin pahoitella hiljaiseloa blogin puolella, mutta voin kuitenkin kertoa, että olen mm.

  • aloittanut terapian ja alkanut käymään monia asioita läpi
  • kypsytellyt erilaisia päätöksiä ja punninnut paljon eri asioita
  • saanut arkeeni takaisin säännöllisen jooga-harrastuksen ja innostunut porrasjuoksusta

 

 

  • viettänyt ihan tavallista, kiireistä, sotkuista, väsyttävää, ihanaa ja antoisaa lapsiperhe-arkea
  • juhlinut erilaisia kolmekymppisiä, vauvajuhlia, polttareita, häitä ja elämää yleensä

 

Olen myös todennut, että blogin säännöllinen päivittäminen tässä elämänvaiheessa vaatii aikamoista omistautumista asialle.Minusta ei ainakaan tällä hetkellä ole tinkimään yöunistani, joten näillä näkymin tämä blogi päivittyy edelleenkin epäsäännöllisen epäsäännöllisesti.  (Muuten,  Instagram toimii itselle välillä miniblogina, kun ei jaksa avata läppäriä.)

Lisäksi, haluan sanoa, että kirjoittaminen on ollut minulle tärkeä terapiamuoto. Nyt, kun olen kuitenkin päässyt kerran viikossa purkamaan ammatti-ihmiselle tuntojani, ei sisimpääni ole kertynyt möykkyjä, joiden purkamiseen ei auta kuin kirjoittaminen. Olen onnekas, vaikka toki kirjoittamista silloin tällöin ikävöinkin. Yöunet priorisoin kuitenkin korkeammalle.

On kuitenkin muutama asia, joista tulen ehkä lähiaikoina kirjoittamaan, kuten vaikkapa perhekuntoutuskurssi.
Sitten on asioita, joista tulen lähes varmasti kirjoittamaan. Sellainen asia on rinnan korjausleikkaus, johon olen saanut kutsun.

Leikkaus tapahtuu 20.8. eli syntymäpäivänäni. Voisi kai siis sanoa, että tänä vuonna saan uudet tissit syntymäpäivälahjaksi! Ja koska leikkaus on osa sairauden hoitoa, kutsun itseäni tässäkin kohtaa iloiseksi veronmaksajaksi.

 

Leikkaussuunnitelmaa on vatvottu, mietitty ja vatvottu useiden kirurgien, onkologien, terapeuttien ja tietysti myös lähipiirin kanssa. Leikkausvaihtoehtoja on nimittäin olemassa todella monia erilaisia.  Tästä koen ainakin tarvetta kirjoittaa ainakin yhden, ellen useamman postausta.

Siltä varalta, että innostun kesälomalla kirjoittelemaan enemmänkin, haluaisin kysyä teiltä, että mistä asioista te haluaisitte vielä lukea jotain? Nyt saisi siis esittää postaustoiveita, jos haluatte, keksitte tai uskallatte! 🙂

Ihanaa heinäkuuta kaikille <3