Heippa kaikki,

Elisa ja Johanin talo myytiin sunnuntaina,se meni kahdessa viikossa joten meidän toive muuttaa yhteen toteutuu todella nopeasti.
Odotan niin että saamme asua kaikki yhdessä ja saan olla mukana lastenlapseni arjessa joka päivä ja että meitä on monta aikuista samassa talossa, rakastan yhdessä olemista.

Suurin huoleni on se että mitä jos Elisa on perheensä kanssa hetken päästä sitä mieltä että eihän tämä ole ollenkaan sitä mitä ajattelivat..
ja ovat myyneet ihanan talonsa ja siirtävät lapsensa uuteen tarhaan ja uuteen eskariin sekä uuteen asuinympäristöön, toivon sydämeni pohjasta että heille ei missään vaiheessa tulisi tuota tunnetta.

Elisa oli perheensä kanssa meillä (siis uudessa kodissaan) viikonloppuna ja Emil ja Iidan huone on nyt remontin alla ja tulevana viikonloppuna olisi tarkoitus saada se loppuun maalattua, laittaa uusi lattia, sitten vielä listat ja sitten se olisi valmiina heitä varten.

Ajattelimme myös saada keittiöön mahtumaan toisen jääkaapin joten meillä olisi tavallaan omat (MUTTA jos minulta jotakin puuttuu, nappaan varmaankin sen heidän jääkaapista 🙂 )

Sitten onkin tarkoitus sulkea ruokahuoneemme isoaukko ja muuttaa se Josefinan huoneeksi.

Pakolliset muutokset tehtävä heti ja sitten kun on taas mahdollista niin jatkamme remonttia, unelmia on paljon mitä haluaisimme muuttaa ja laittaa, olemme kovia sisustamaan kaikki kolme minä ja tyttäreni.

Elisan perheeseen kuuuu myös koira Ninni, eikä siinä vielä kaikki, meillä on kaksi koiraa joten myös heidän täytyy sopeutua olemaan yhdessä koko ajan ja tulemaan toimeen niin kuin meidänkin <3

Mukavia syyspäiviä kaikille.

Terveisin Irene